maandag 13 januari 2014

Veenendaal revisited

Zaterdag 11 januari: Veenendaal revisited! 

Mijn allereerste blog-bericht uit 2009 ging over de toenmalige F7 die een knappe winst op GVVV F6 (2-3) wisten te behalen.
In vijf jaar kan er veel gebeuren, en de F-pupillen van toen zijn nu uit de kluiten gewassen junioren. Die wel trek hadden in een dagje voetballen in Veenendaal dus deden ze gewoon effe twee wedstrijden op één dag. Echte kanjers nog steeds de spelers van Kampong C9
Sommige dingen veranderen echter niet. Inderdaad was er toch weer iemand aan het dwalen geweest aan de Verlengde Spoorlaan! Begrijpelijke vergissing Rob, net als wij in 2009 ontdekten zijn er daar weinig sportvelden te bekennen. Maar ook jij was alsnog op tijd aan de Verlengde Sportlaan.
Natuurlijk moet er dan ook nog een actiefoto bij, de mooiste is eigenlijk veel te ver ingezoomd met een simpele iPhone maar geeft wel goed weer dat in ieder geval deze F-pupil aardig de hoogte in is geschoten!
Allereerst stond DOVO C9 - Kampong C9 op het programma.
Deze eerste wedstrijd werd met 2-5 gewonnen (blijkbaar ben ik even niet bij de les geweest, mijn hulp-scheidsrechter is echt op 1-5 blijven steken).

Na afloop van deze eerste wedstrijd heb ik zellf in vliegende vaart de Verlengde Sportlaan weer verlaten, mijn 'eigen' team (Kampong B5) moest thuis vor de beker spelen. Versloegen met 2-0 SVMM B3, maar da's een ander verhaal.De kanjers van de C9 bleven in Veenendaal. De thuiswedstrijd tegen GVVV C6 moest nog ingehaald worden en dat werd pragmatisch opgelost door enkel de Verlengde Sportlaan over te steken. En zo werd op de velden van GVVV de wedstrijd Kampong C9 - GVVV C6 gespeeld. Openingstreffer van Gijs, verdiende 3-1 overwinning. En daarmee heeft de C9 zijn eerste Alenbo! Challenge glansrijk gewonnen.

Veldfoto's van die tweede wedstrijd heb ik niet, enkel deze 'actiefoto' die Gysele me stuurde; zo recupereren de junioren dus blijkbaar tussen twee wedstrijden in.

Met drie winstpartijen kon het weekend in huize Schots natuurlijk niet meer stuk. En het maakt ook dat ik op deze dagen extra en intens kan genieten. Koester ik de oprechte belangstelling die er ook langs de lijn voor mij getoond wordt. Maar geniet bovenal van een leuke ongecompliceerde pot voetbal. Geen tijd om te piekeren!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten