donderdag 6 april 2017

Andalusië en verder

Granada, Mirador San Nicolás 
Natuurlijk kan ik een heel minutieus reisverslag gaan maken van de trip naar Andalusië. Want ook al ging het in een bejaardentempo: uiteindelijk hebben we heel veel gezien. Ook echt veel gelopen, zeker voor mijn doen, een dag met 13.990 stappen had ik niet verwacht maar het gebeurde wel. Gelukkig is er veel straatmeubilair in Spanje (een simpel stoepje voldoet al snel), staan er veel stoelen in het Alhambra in Granada en genoeg bankjes in de Mezquita in Córdoba. Het ging echt langzaam en al bij een beetje vals plat was het heel snel tijd voor een rustmoment. Maar ondersteund door de stokken (waar regelmatig toch wat vreemd naar werd gekeken) kwam ik er wel. In plaats van dat minutieuze verslag gewoon één foto die het allemaal samenvat. Genomen op het Mirador San Nicolás in Granada, uitzicht op het Alhambra.
   
Zegt genoeg lijkt me. Hoe verder na Andalusië? Nog geen idee, eerst maar weer eens uitgebreid de medische molen in, laatste keer behandeling Xofigo® en een PSMA PET/CT scan om het verdere strijdplan te bepalen. Plannen voor een volgende vakantie zijn er (nog) niet.

1 opmerking:

  1. Je hebt gelijk, veel woorden zijn niet nodig, de foto spreekt voor zich. Fijn dit zo te lezen. Hoe dan ook met goede moed weer verder!

    BeantwoordenVerwijderen