zondag 8 maart 2009

Gijs in aktie

Zaterdag 7 maart moesten de Kampong Kanjers F7 een uitwedstrijd spelen tegen GVVV F6. Nou... dat werd een spannend verhaal.

Allereerst was er verwarring over de plek waar we nu moesten zijn, aan de Verlengde Spoorlaan waren geeb voetbalvelden te vinden. De Verlengde Sportlaan was de plek waar het allemaal ging gebeuren....

Coaches Thomas en Wim wisten de Kanjers wederom goed op te peppen voor een spannende pot voetbal. En dus namen ze ok de voorsprong. Maar na 0-1 werd het toch weer gelijk. Na rust wisten de Kanjers de voorsprong toch nog uit te bouwen naar 1-3 en dachten ze de buit binnen te hebben. Neen dus, GVVV F6 gaf zich niet rap gewonnen en wist scoorde wederom, 2-3 stond er op het bord. En nog vele gevaarlijke aanvallen volgden daarop.

Maar uiteindelijk bleef de stand ook in de blessuretijd staan op 2-3, een verdiende overwinning voor onze Kanjers!