dinsdag 16 december 2014

Ineens een vreemde in je eigen lijf


Dit keer kan ik kort zijn met het zelf intypen van mijn blog-bericht: door te verwijzen naar de nieuwste Jij! (e-zine voor mensen geraakt door kanker)

In de laatste editie (jaargang 3 nummer 6 van december 2014) heb ik de Patiƫntenblog mogen vullen. Getiteld "Ineens een vreemde in je eigen lijf"

Lees via deze link het hele blogartikel of blader via deze link door de Jij


De roller-coaster dendert nog steeds door; morgen (17 december) ga ik al voor de zevende keer naar Nijmegen om mijn tien kruiwagens taxus op te halen. Oftewel: de zevende Docetaxel-kuur. Dan zal ook weer de PSA bepaald worden; ik hou het er op dat ie nog iets gedaald is ten opzichte van de vorige keer (1,8). Oftwel: dat ik heel netjes naar het laagste punt ga wat ik de vorige keer ook gehaald heb, 1,2 op 23 oktober 2013.

Aan series ben ik aardig bij, een marathon-sessie als met "The Walking Dead" zit er dit keer niet in. Lilyhammer wil niet echt opschieten (ik kan geen ondertitels vinden en dan wordt er toch wel erg veel Noors gesproken in elke aflevering). Voor het overige ben ik 'bij'. 

Na deze kuur lekker Kerstvakantie. En Oud & Nieuw. En dan nog even een kuurtje (op 7 januari 2015). En dan het volgende media-gebeuren: het "Every Moments Matters" project. Filmopnames staan nu gepland op 17 januari 2015. Wordt vervolgd!

1 opmerking:

  1. En inderdaad kwam er op donderdag een mooie opsteker uit Nijmegen binnen. De PSA is verder gezakt, van 1,8 (drie weken geleden) naar 1,3 nu! Da's mooi. Misschien duik ik nog wel onder het nadir (laagste punt) na de vorige behandeling (1,2 op 23 oktober 2013).

    BeantwoordenVerwijderen